Het is wetenschappelijk bewezen: muziek maken heeft een zeer positieve invloed op de intelligentie en sociale vaardigheden van kinderen. Daarnaast wordt bij ViJoS al bijna 60 jaar bewezen dat muziek maken vooral heel leuk is.

Kidsclub

Wat ons betreft kunnen kinderen niet vroeg genoeg beginnen met muziek maken, dus hebben wij Kidsclub ViJoS in het leven geblazen. De Kidsclub is voor kinderen de ideale manier om spelenderwijs muziek te leren maken. Wij leren ze in acht lessen meer over muziek maken, noten en alles wat er bij het bespelen van een instrument komt kijken. Daarnaast maken de kinderen kennis met het verenigingsleven bij ViJoS.

Informatie

  • Kidsclub ViJoS gaat van zo spoedig mogelijk van start.
  • € 7,50 per maand
  • Aanmelden voor de Kidsclub kan via secretariaat@vijos.nl

Over ViJoS

Drum- en Showband ViJoS is al bijna 60 jaar een bekend muzikaal gezicht bij diverse evenementen in en rond Bussum. De Drumband is de jeugdband van ViJoS en bestaat uit leden van 7 tot en met 14 jaar. Na een gedegen muzikale opleiding, bestaande uit onder andere het leren lezen van noten, het bespelen van een instrument en marcheren, stromen de Drumbandleden door naar de Showband. Naast de regelmatig terugkerende optredens in de buurt, zoals avondvierdaagsen en op Koningsdag, zijn beide bands ook in het concours- en taptoecircuit zeker geen onbekende. Er zijn al vele prijzen gewonnen in binnen- en buitenland.